ivannorbi » 51 perccel ezelőtt írta:Sziasztok!
E szomorú hír kapcsán találtam az oldalra, így gondoltam beregisztrálok. Még nem mélyültem el a témában, de első ránézésre színvonalasnak tűnik az oldal, melyhez ez úton is gratulálok a szerkesztő(k)nek.
Amúgy ilyen kis "szörnnyel" nem rendelkezem, de szimpatizálok vele ;-)
Munkám során remélem nem találkozok senkivel (Baranya és Somogy megyében), aki ilyen állatot tart, ha mégis, akkor mindenképpen legyen nála egy
ILYEN (pontosan kitöltött) dokumentum.
üdv:
ivannorbi (Pécs)
Szia!
Üdv a fórumon!
Köszönjük a dicséretet, igyekszünk, ahogy tudunk felnőni feladatunkhoz és nem vak vezet világtalant állapotra eljutni, mint más közösségi oldalak, de nagyon el vagyunk maradva attól, ahol tartani szeretnénk a fórummal. Rengeteg szakcikk vár megírásra, nem is beszélve egyéb problémákról amiknek igazából nem is tudjuk hogy kellene nekiállni. Ilyen a Fővárosi állatkert, ahol borzalmas állapotban tartják az axolotlokat, vagy is már csak azt az egyet, ha még él szerencsétlen, de az eszetlen beltenyészetes szaporítás talán még borzalmasabb, és azt se tudjuk, hol kezdjünk a visszaszorításában... első lépésként próbáljuk terjeszteni a helyes infókat, hátha belátásra bírunk néhányakat.
A pontosan kitöltött dokumentumos link nekem nem működött sajnos.
Érdekelne mi a munkád, de van tippem, ahogy a linkelni akart dokumentumra is :) Talán ezt szeretted volna megosztani?
viewtopic.php?p=1768#p1768