Uzsidoboz írta:Na én nagyon el vagyok tűnve... úgy érzem ennek a nyárnak sosem lesz vége... Nagyon sok a munka, de ezt nem részletezem...
Kicsit kivagyok mert mákék már vagy egy hónapja nem esznek rendesen... Tele van az akváriumuk élő hallal, de van amelyik konkrétan megnőtt és színes lett, már sajnálnám ha megennék... Semmi kaja nem kell nekik... főleg máknak nem... ha eszik egy-két falatot én már ujjongok örömömben... Szerintem szörnyen soványak is... más bajuk nincs... lehet hogy fogyóznak a bikini szezonra?
Viszont akit érdekel csiga... van úgy 300 kiscsigám... sárgák-kékek vegyesen... és folyamatosan születnek... a kéthetes kicsik mellé ma kelt ki egy újabb adag, hát a két hetesek hatalmasnak tűnnek! Pedig aprók még nagyon... Mint egy szemes bors kb...
Szóval ha kiscsiga kell sikítsatok, mert szívesen adok, csak meg kell várni amíg Bp-re megyek....
Na pussz, dolgozom tovább.
Szia! Én sikítanék egy-két kiscsiguszért! Már régóta szeretnék kék csiguszt, de még nem sikerült beszereznem! Úgyhogy , ha Pesten jársz én szívesen örökbe fogadnék ( akár pénzért is ) piciket!